Reiseinfo

Pass og visum

 

Spar deg for problemer og lær spesifikke ID- og adgangskrav for ditt reisemål før du reiser. Du ønsker jo ikke å tilbringe dyrebar reisetid fastlåst på flyplassen, ikke sant?

Forbered deg før du flyr

Sørg for at du har alle nødvendige reisedokumenter på plass før avreisedagen.

  • Når du reiser med oss må du på forespørsel kunne vise frem en gyldig identifikasjon med bilde. Navnet på billetten må være identisk med det som er på din identifikasjon. Billetter og flyreservasjoner hos oss er personlige for hver passasjer og ikke overførbare.
  • Sørg for at du har alle nødvendige reisedokumenter for reisen din, inkludert pass og visum. Vi forbeholder oss retten til å nekte ombordstigning hvis du ikke kan fremvise gyldig ID og de nødvendige reisedokumenter. Våre billetter og flyreservasjoner er personlige for innehaveren, og ikke overførbare fra en passasjer til en annen.
  • Du er ansvarlig for å overholde alle lover, forskrifter og andre bestemmelser fra offentlige myndigheter knyttet til reiser i de landene du flyr til, fra eller gjennom i transitt. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle konsekvenser som følge av manglende innhenting av nødvendige dokumenter eller manglende overholdelse av lover, forskrifter, krav eller bestillinger.

Kjenn kravene på ditt reisemål

 Kravene til adgang kan endres avhengig av destinasjon og nasjonalitet.

 Reiser til USA og Storbritannia

 Reiser til Canada

 Reiser til Frankrike

 Reiser innenfor Europa

  Reiser innenfor Schengenområdet

 Reiser med mindreårige