Ofte stilte spørsmål

Se hvilken billettype du har i bekreftelsen din. Du kan lære mer om tilleggene for hver billettype her.

Det avhenger av hvilken billettype du har bestilt. Se hvilken billettype du har i bekreftelsen din. Du kan lære mer om tilleggene for hver billettype her.

Se på reservasjonsbekreftelsen din. Alle enhetene som er inkludert i reservasjonen din vises der. Hvis det ikke står "bagasje 23 kg" på reservasjonen din, kan du bare ta med 10 kg bagasje, håndbagasje inkludert. Men du kan kjøpe ekstra bagasje og andre tillegg som reservasjon av sete via "Administrer bestillinger" Du kan logge inn ved hjelp av reservasjonsnummer og passord.

Gå til "Administrer bestillinger"

Du kan bestille alle ekstratjenester på siden "Administrer bestillinger". Du logger inn ved å taste inn reservasjonsnummeret du har fått (reisebyrået vil gi deg de 6 tallene) og etternavnet ditt.

Gå til "Administrer bestillinger"

Fornavnet (mellomnavnet) og etternavnet på billetten skal være helt likt med navnet på offentlig utstedt identifikasjon. Du er ansvarlig for å oppgi navnet korrekt i løpet av bestillingsprosessen. Se alltid grundig gjennom navnene før du kjøper billetter. Hvis du bestiller billetter for andre, må du spørre dem spesifikt om hvordan navnet deres er stavet på identifikasjonen. For barn og spedbarn må du oppgi nøyaktig fødselsdato

Fornavn og etternavn er obligatorisk, og mellomnavn er valgfritt. Hvis du ikke har oppgitt mellomnavn og det ikke er på billetten, er det greit. Passasjerer uten oppgitt mellomnavn vil bli akseptert ombord. Hvis passasjerer vil legge til mellomnavnet på billetten, kan det imidlertid bare gjøres i servicesenteret basert på gjeldende billettregler og -avgifter.

Hvis det er en mindre feil (f.eks. at du har skrevet etternavnet som "Sorensen" i stedet for "Soerensen") trenger du ikke bekymre deg. Større navneendringer, hvor det virker som om billetten kan bli overført fra en passasjer til en annen, er imidlertid forbudt og skal kun utføres i henhold til billettreglene. Korrigeringer er tillatt ved bevis på at navnet er juridisk endret, f.eks. ved giftemål.